Zachowanie zgodności w dziedzinie higieny oraz zwiększenie wydajności

Zachowanie zgodności w dziedzinie higieny oraz zwiększenie wydajności

82% kierowników produkcji zgłasza przypadki ograniczenia produkcji z powodu braku zgodności z procedurami higieny. Ponadto rozwiązywanie problemów związanych ze spełnieniem wymogów bezpieczeństwa żywności wymaga od kierowników produkcji wspierania wydajności oraz zrównoważonego rozwoju. Oto wnioski płynące z naszego ostatniego badania przeprowadzonego wśród kierowników produkcji*.

Zaprojektowane specjalnie dla środowisk przetwórstwa żywności

Zaprojektowane specjalnie dla środowisk przetwórstwa żywności

System stanowisk mycia rąk Tork o dużej pojemności sprawia, że papierowe ręczniki do rąk są zawsze dostępne. Trwała, wodoodporna konstrukcja chroni wkłady przed zachlapaniem, dzięki czemu nie trzeba również zakrywać ani zdejmować dozownika podczas mycia, co zwiększa wydajność pracy.

Źródła

 
* Badanie przeprowadzone w 2021 r. przez PRS Invivo od marca 2020 r. do marca 2021 r. W badaniu wzięło udział po 100 osób ze Stanów Zjednoczonych i Niemiec.
 
** Badanie przeprowadzone w 2021 r. przez PRS Invivo w marcu 2021 r. W badaniu wzięło udział po 100 osób ze Stanów Zjednoczonych i Niemiec.